Cârnăciori înveliţi în bacon, cu sos barbecue
Aceste gustări sunt dulci şi sărate în acelaşi timp şi după ce vei gusta un cârnăcior învelit în bacon, vei vedea că dă dependenţă. Nu ai nevoie de multe ingrediente pentru a obţine un aperitiv perfect.
Ingrediente
400 g cârnăciori de bere afumaţi 450 g bacon (fiecare felie să fie tăiată în trei) 110 g zahăr brun 115 g ketchup ulei, pentru uns tava
Mod de preparare
Preîncălzeşti cuptorul. Ungi o tavă de copt cu puţin ulei. Înveleşti, pe rând, cârnăciorii în bacon şi îi fixezi cu scobitori. Îi aşezi pe toţi în tavă şi o dai la cuptor 30 de minute. Între timp, amesteci zahărul brun cu ketchupul într-un bol mic.
Scoţi cârnăciorii din cuptor şi îi aşezi pe o farfurie. Scurgi grăsimea din tavă şi îi aşezi la loc. Îi ungi cu sosul barbecue sau îl torni direct peste ei. Îi dai din nou la cuptor până devin lipicioşi, aproximativ 15 minute. Îi serveşti calzi.
Sursa + foto: www.culinaryhill.com
Cârnăciori înfăşuraţi în bacon
Cârnăciori înfăşuraţi în bacon
Iahnie de fasole cu cârnăciori