Cârnăciori picanţi cu legume

19 august 2014   Rețete cu carne

Pregătire: 15 min. Preparare: 20 min. Grad de dificultate: redus

Ingrediente

300 g cârnăciori picanţi

1 vânătă subţire

1 ardei gras

1 morcov mare

5-6 roşii cherry

2 ştiuleţi de porumb „în lapte”

frunze de ţelină

rozmarin proaspăt

sare, piper

Preparare

1.Taie vinetele şi morcovii felii mai grosuţe, roşiile, jumătăţi, şi ardeii, fâşii. Pudrează toate legumele cu sare şi cu piper, după preferinţă şi aşază-le pe grătarul bine încins.

2.Taie cârnăciorii bucăţi de 5-6 cm şi aşază-i alături de legume pe grătarul încins. Procedează la fel cu porumbul.

3.Ai grijă să se rumenească totul frumos, pe toate părţile. Când sunt gata, aşază legumele şi cârnăciorii pe un platou, alături de frunze de ţelină şi de crenguţe de rozmarin, pentru aromatizare.

4.Aceste delicatese merg foarte bine împreună cu cartofi copţi umpluţi cu brânză.

Mai multe