Cârnaţi cu mazăre şi ceapă
24 noiembrie 2016
Rețete cu carne
Cine ar refuza o porţie de cârnaţi cu mazăre? Dacă mai pui alături şi un castron cu murături proaspete atunci cu siguranţă de abia vei aştepta să iei masa.
De ce ai nevoie pentru cârnaţi cu mazăre şi ceapă
6 cârnaţi de vită
1 ceapă
300 ml supă de carne
1 lingură amidon
2 linguri apă
250 g mazăre congelată
3 linguri ulei
sare
piper
Cum se prepară cârnaţi cu mazăre şi ceapă
Încingi uleiul într-o tigaie, pui cârnaţii şi-i prăjeşti. După ce s-au răcit, îi poţi tăia bucăţi. În uleiul rămas de la cârnaţi prăjeşti ceapa tocată. Torni supa, adaugi mazărea şi laşi pe foc până când fierbe. Combini amidonul cu apa şi adaugi în mazăre. Amesteci până când sosul începe să se îngroaşe, apoi pui cârnaţii şi omogenizezi. Asezonezi cu sareşi piper după gust.