Cârnaţi în foietaj
25 martie 2015
Rețete cu carne
Un aperitiv care-şi va găsi cu siguranţă locul pe masa ta festivă. Şi cui nu-i plac cârnaţii în foietaj?
De ce ai nevoie pentru cârnaţii în foietaj
250 g făină
250 g unt rece
100 ml apă rece
9 cărnaţi afumaţi subţiri
1 ou
Piper
Cum se prepară cârnaţii în foietaj
Taie untul rece în pătrăţele, pe care le amesteci cu făina. Adaugă apa rece şi frământă până obţii un aluat omogen. Înfăşoară-l în folie alimentară şi dă-l la rece 20 de minute. Scoate-l, întinde-l, împătureşte-l şi pune-l din nou la rece pentru 30 de minute. După ce-l întinzi din nou, îl tai în nouă pătrate egale. Înfăşori cârnaţii şi-i pui într-o tavă cu hârtie de copt. Presari pe deasupra piper şi dai la cuptor până se rumeneşte foietajul.
Sursa foto http://www.eatingnigerian.com