Cârnaţi la tigaie cu sos şi ceapă

12 aprilie 2017   Rețete cu carne

O reţetă delicioasă, cârnăciorii la tigaie cu sos şi ceapă sunt uşor de pregătit şi nu vor rezista  cu siguranţă prea mult timp în farfurie.

De ce ai nevoie pentru a pregăti cârnaţi cu sos şi ceapă

6 cârnaţi

ulei

1 ceapă mare, tăiată fin

2 căţei de usturoi, pisaţi

1 lingură făină

400 ml supă de vită

mazăre, opţional

sare, după gust

piper, după gust

Cum pregăteşti cârnaţii cu sos şi ceapă

Încingi puţin ulei într-o tigaie mai mare şi rumeneşti cârnaţii până devin maronii, aproximativ 8-10 minute. Scoţi şi dai deoparte.

Mai adaugi ulei, apoi căleşti ceapa şi usturoiul, 4-5 minute. Presari făina şi amesteci. Torni treptat supa, până obţii un sos. Aşezi cârnaţii în tigaie. Condimentezi cu sare şi piper. Serveşti cu mazăre, dacă doreşti.

Sursa http://www.recipetineats.com

Mai multe