Cartofi umpluţi cu ton

22 aprilie 2015   Rețete cu carne

Se ştie că peştele este gustos şi sănătos. Dacă este combinat şi cu legume, va fi şi mai delicios.Ca să te convingi, poţi încerca reţeta noastre!

Ingrediente

6 cartofi potriviţi 200 g cremă de brânză 1 lămâie 1 legătură ceapă verde 2 cutii ton sare piper

Preparare

Speli cartofii foarte ­bine cu un bureţel şi îi pui la fiert în apă cu sare, după care îi scoţi şi îi laşi să se răcească. Îi tai pe jumătate pe orizontală, îi scobeşti pe mijloc, iar miezul scos îl pasezi. Cartofii îi şi poţi coace. Între timp, amesteci brânza cu coaja şi sucul de la lămâie, ceapa tocată mărunt, miezul de cartofi şi tonul scurs bine. Asezonezi cu sare şi piper, după gust, şi umpli cartofii cu amestecul de brânză.

Mai multe