Caşcaval umplut cu şuncă şi ciuperci FOTO

20 aprilie 2016   Rețete cu carne

Îţi propunem o reţetă săţioasă şi delicioasă de caşcaval umplut cu şuncă şi ciuperci, care poate fi servită cu o salată de sezon.

Caşcaval umplut cu şuncă şi ciuperci - Ingrediente (2 porţii)

1 rotiţă de caşcaval 100 g şuncă 2 cepe mici 100 g ciuperci 1 ou 100 g făină 100 ml apă minerală ulei sare piper pesmet

Caşcaval umplut cu şuncă şi ciuperci - Mod de preparare

Tai şunca mărunt. Cureţi şi speli ceapa şi ciupercile, apoi le toci cubuleţe. Tai rotiţa de caşcaval, nu de tot, ci doar atât cât s-o poţi scobi cu o lingură.

Torni puţin ulei într-o tigaie. Pui ceapa tăiată şi o laşi până când devine transparentă. Adaugi şunca şi ciupercile. Ţii pe foc până scade apa lăsată de ciuperci. La sfârşit adaugi sare şi piper. Umpli rotiţa de caşcaval cu amestecul rezultat.

Într-un bol pui făina, oul, sarea şi apa minerală. Amesteci cu telul până când obţii un aluat ca de clătite.

Dai rotiţa umplută prin aluat, apoi prin pesmet şi o prăjeşti în baie de ulei. Laşi până se rumeneşte frumos pe ambele părţi.

foto: profimedia

Mai multe