Chiftele cu varză călită
4 ianuarie 2018
Rețete cu carne
Sigur mai ai nişte varză murată pe care să o căleşti şi nişte carne tocată pentru mişte delicioase chifteluţe. O porţie zdravănă de chiftele cu varză călită la cină, va face seara şi mai plăcută pentru toşi cei dragi. Pentru a forma biluţe cât mai rotunde, unge-ţi palmele cu ulei sau umezeşte-le cu apă.
Chiftele cu varză călită - Ingrediente (6 porţii)
500 g carne tocată 2 ouă 1 lingură de pesmet 1 ceapă 4 căţei de usturoi piper ulei
Chiftele cu varză călită - Mod de preparare
Amesteci carnea cu ceapa dată prin maşina de tocat, usturoiul pisat, ouăle, pesmetul, sarea şi piperul. Formezi biluţe mici şi le pui la prăjit într-o tigaie încinsă cu ulei. Întorci chiftelele pe toate părţile pentru a se rumeni uniform. Chiftelele se servesc cu varza călită şi se pot asezona cu smântână.