Chiftele de peşte

6 februarie 2018   Rețete cu carne

Când simţi nevoia să mai faci o pauză de la carne, alternează cu peşte şi fă chiftele.

De ce ai nevoie ca să prepari chiftele de peşte:

1 kg peşte

două cepe

1 morcov

2 cartofi

3 ouă

verdeaţă

cimbru

usturoi

100 g făină

100 ml ulei

sare

Cum prepari chiftele de peşte:

Cureţi peştele, scoţi fileuri, le dai prin maşina de tocat de două ori, o dată cu morcovii şi cartofii. Zdrobeşti usturoiul şi faci mujdei. Căleşti ceapa în ulei, amesteci cu pasta de peşte, cu verdeaţa tocată, mujdeiul şi ouăle bătute. Faci chifteluţe, le dai prin făină şi le prăjeşti în ulei. Se pot servi cu garnitură de cartofi sau orez.

Sursa foto: http://allrecipes.com

Mai multe