Chiftele umplute cu brânză, în sos de roşii
16 decembrie 2016
Rețete cu carne
Un preparat clasic şi delicios în acelaşi timp. Copiii vor adora chiftelele umplute cu brânză, în sos de roşii, mai ales dacă sunt servite alături de cartofi copţi.
De ce ai nevoie pentru chiftele umplute cu brânză, în sos de roşii
120 g ciuperci
1 ceapă
450 g carne tocată vită
450 g carne tocată porc
1 ou
3-4 căţei de usturoi
sare
piper
15 cubuleţe brânză
250 ml suc de roşii
ulei, pentru prăjit
Cum se prepară chiftele umplute cu brânză, în sos de roşii
Toci ceapa şi ciupercile. Încingi 2 linguri de ulei şi le căleşti până ce scade apa de la ciuperci. Separat, combini, carnea tocată cu oul, condimente după gust şi ciupercile călite. Formezi cu mâna umedă chiftele şi aşezi în mijloc o bucată de brânză. Căleşti chiftelele, însă nu cât să fie făcute complet. Le aşezi într-o tavă, torni sucul de roşii şi le dai la cuptor 25-30 de minute.
Sursa foto http://baconmybroccoli.com