Chiftele umplute cu mozzarella

3 februarie 2015   Rețete cu carne

Cu siguranţă ai mai preparat chiftele până acum, dar ce ai spune de unele umplute cu o brânză cremoasă?

Ai nevoie de

750 g carne de vită tocată

500 g carne de porc tocată

2 ouă

250 ml lapte

4 felii de pâine, fără coajă

100 g parmezan ras

1 lingură piper măcinat

1 lingură sare

1 lingură oregano

1 lingură busuioc

1 lingură usturoi pisat

4-5 bucăţi mozzarella

Pune într-o tavă hârtie de copt şi dă drumul la cuptor. Pune pâinea la înmuiat în lapte, stoarce-o şi amestec-o cu restul ingredientelor, înafară de mozzarella. Cu mâinele umede, prepară chiftele de dimensiunea unei mingi de tenis. Taie mozzarella şi pune în fiecare chiftea câte o bucată. Aşază chiftelele într-o tigaie cu puţin ulei şi prăjeşte-le 5-6 minute pe fiecare parte. Pune-le în tavă şi mai dă-le la cuptor încă 30 de minute.

Sursa foto http://www.thekitchenwhisperer.net

http://www.thekitchenwhisperer.net

Mai multe