Chifteluţe de pui cu spanac
16 iunie 2016
Rețete cu carne
Cu muştar sau cu un sos de maioneză, chifteluţele de pui cu spanac sunt un antreu potrivit la masa de prânz. Le poţi consuma şi ca fel principal, alături de o salată de sezon.
Ingrediente
500 g piept de pui 200 g spanac 2 cepe 4 căţei de usturoi 3 felii de pâine prăjită 3 ouă sare, piper făină ulei pentru prăjit
Preparare
Speli carnea de pui şi spanacul şi le tai bucăţele. Dai prin maşina de tocat pieptul de pui, spanacul, ceapa şi usturoiul, amesteci cu ouăle, pâinea prăjită înmuiată şi stoarsă bine.
Adaugi sare şi piper, după gust, şi amesteci compoziţia până devine o pastă omogenă.
Îţi umezeşti mâinile cu apă rece, formezi chifteluţe rotunde, le dai prin făină, le prăjeşti în baie de ulei încins şi le serveşti calde.