Ciocănele de pui în crustă de susan
21 mai 2018
Rețete cu carne
Din doar patru ingrediente, poţi prepara prepara cele mai bune ciocănele de pui în crustă de susan. Sunt mult mai sănătoase decât varianta prăjită.
De ce ai nevoie pentru ciocănele de pui în crustă de susan
1 kg ciocănele de pui
1 ou
200 g pesmet
100 g susan
sare
piper
Cum se prepară ciocănelele de pui în crustă de susan
Dai drumul la cuptor şi aşezi hârtie de copt în tavă. Speli fiecare ciocănel de pui şi-l ştergi, apoi îl asezonezi cu sare şi piper după gust. Baţi oul şi, separat, amesteci susanul şi pesmetul.
Treci fiecare ciocănel de pui prin ou, apoi prin susan şi pesmet. Le aşezi în tavă şi le dai la cuptor 45-50 de minute. Nu uita să le întorci la jumătatea timpului.