Ciorbă cu coaste afumate de porc
26 ianuarie 2016
Rețete cu carne
În sezonul rece parcă nimic nu te încălzeşte mai bine decât o farfurie de ciorbă fierbinte. Şi dacă tot este iarnă afară putem prepara o ciorbă de coaste afumate de porc.
De ce ai nevoie pentru ciorbă de coaste afumate de porc
1 kg coastă afumată
4 cartofi
1 ceapă
1 morcov
5 linguri suc de roşii
3 linguri pastă de tomate
1 praf de sare
1 mână tăiţei de casă
500 ml borş
1 legătură pătrunjel
Cum se prepară ciorbă de coaste afumate de porc
Tai coastele de porc bucăţi şi le pui la fiert. Iei spuma dacă este nevoie. După 30-40 de minute adaugi ceapa şi morcovul, tocate, iar după 10 minute cartofii tăiaţi cubuleţe. Când cartofii sunt aproape fierţi adaugi pasta de tomate, sucul de roşii şi borşul fierbinte. După 5 minute pui tăiţeii de casă şi mai adaugi sare după gust. Stingi focul şi presari pătrunjel tocat.