Ciorbă de pui a la grec
8 octombrie 2014
Rețete cu carne
Ciorba de pui a la grec este una din preferatele cititorilor noştri, alături de ciorba tradiţională de burtă sau ciorba rădăuţeană. Motiv pentru care vrem să vă răsfăţăm cu aceste reţete.
Ingrediente
1 pui de aprox. 1 kg 1 rădăcină pătrunjel mare 1 bucată ţelină (aprox 150 gr) 2 morcovi 1 linguriţă piper boabe 200 ml smântână 150 ml lapte 3 gălbenuşuri orez (aprox. 60 grame) 1 lămâie 2 linguriţe sare 3 linguri ulei 2 fire mărar
Mod de preparare
Carnea de pui se spală bine şi se pregăteşte pentru fiert. Acesta se taie în bucăţi mari şi se pune la fiert într-o oală cu aproximativ 2.5 litri de apă rece şi piperul boabe...află reţeta AICI