Clătite umplute cu caşcaval şi şuncă de Praga

7 iulie 2015   Rețete cu carne

Pentru un aperitiv bun să te lingi pe degete, prepară clătite umplute cu caşcaval şi şuncă de Praga.

De ce ai nevoie pentru clătite umplute cu caşcaval şi şuncă de Praga

250 ml apă minerală › 250 ml lapte › 2-3 linguri de ulei › făină › un praf de sare Pentru umplutură: › 100 g caşcaval de capră › 100 g şuncă de Praga › 2 linguri de smântână › busuioc › salată verde

Cum se prepară clătite umplute cu caşcaval şi şuncă de Praga

Amesteci toate ingredientele până când aluatul devine curgător.

Le coci în tigaie, apoi laşi deoparte. Pentru umplutură razi caşcavalul, toci şunca de Praga mărunt cu ajutorul unui cuţit şi le amesteci. Adaugi smântâna, amesteci şi umpli clătitele cu compoziţia obţinută.

Dai la cuptor pentru 20 de minute. Le poţi servi cu busuioc, salată sau simple, ca aperitiv.

Mai multe