Coşuleţe de bacon
3 noiembrie 2016
Rețete cu carne
În formele de brioşe poţi prepara şi un mic dejun mai special, cum ar fi coşuleţele de bacon, în care să aşezi ouă.
De ce ai nevoie pentru coşuleţe pentru bacon
8 felii bacon
8 felii salam
8 ouă
sare
piper
1 lingură ulei
pătrunjel, opţional
Cum se prepară coşuleţele de bacon
Dai drumul la cuptor şi ungi formele de brioşe cu ulei. Pui feliile de bacon în tigaie şi le rumeneşti pe fiecare parte câte 1 minut. Pui la baza formei câte o felie de salam şi de jur împrejur câte o felie de bacon. Spargi oul în formă şi condimentezi cu sare şi piper după gust. Dai tava la cuptor aproximativ 35 de minute. Treci vârful cuţitului pe marginile formei, bagi o lingură sub felia de salam şi ridici coşuleţul. La final poţi presăra, dacă vrei, pătrunjel tocat.