Creveţi cu lămâie şi usturoi la tigaie

23 februarie 2018   Rețete cu carne

De îndată ce-i vei termina, vei dori să-i prepari cât mai curând.

De ce ai nevoie pentru creveţi cu lămâie şi usturoi

1 kg creveţi curăţaţi

2 linguri ulei

2 lămâi verzi

3 căţei de usturoi

1 linguriţă fulgi de ardei iuţi

pătrunjel

Cum se prepară creveţii cu lămâie şi usturoi

Storci zeama lămâilor, pe care o amesteci cu căţeii de usturoi pisaţi şi fulgii de ardei iuţi. Adaugi creveţii, amesteci şi pui totul într-o pungă, pe care o închizi bine la gură şi o laşi la frigider cel puţin 30 de minute. După ce s-au marinat, scurgi creveţii. Încingi uleiul şi-i rumeneşti 3-4 minute, până când îşi schimbă culoarea.

Îi serveşti cu pătrunjel tocat.

Sursa http://www.kiwiandcarrot.com

http://www.kiwiandcarrot.com

Mai multe