„Degeţele“ de pui
6 ianuarie 2016
Rețete cu carne
Aperitiv sau însoţite de o garnitură potrivită, aceste bucăţele de pui pot fi servite cu orice fel de sos îţi place.
Ingrediente (4 porţii)
400 g piept de pui dezosat şi fără pieliţe 1 ou bătut 1 lingură miere 1 linguriţă muştar 2 căni fulgi de porumb, fărâmiţat piper sare ulei, pentru prăjit
Mod de preparare
Tai pieptul de pui în fâşii. Într-o farfurie adâncă, amesteci oul, mierea şi muştarul. Într-un alt vas, combini fulgii de porumb cu puţină sare şi puţin piper. Treci bucăţile de carne prin amestecul de ou şi apoi prin cel de porumb. Încingi ulei într-o tigaie şi prăjeşti câteva minute până se pătrunde carnea. Scoţi pe un şervet absorbant pentru a elimina surplusul de grăsime. Serveşti cu orice sos îţi este pe plac.