„Degeţele“ de pui

6 ianuarie 2016   Rețete cu carne

Aperitiv sau însoţite de o garnitură potrivită, aceste bucăţele de pui pot fi servite cu orice fel de sos îţi place.

Ingrediente (4 porţii)

400 g piept de pui dezosat şi fără pieliţe 1 ou bătut 1 lingură miere 1 linguriţă muştar 2 căni fulgi de porumb, fărâmiţat piper sare ulei, pentru prăjit

Mod de preparare

Tai pieptul de pui în fâşii. Într-o farfurie adâncă, amesteci oul, mierea şi muştarul. Într-un alt vas, combini fulgii de porumb cu puţină sare şi puţin piper. Treci bucăţile de carne prin amestecul de ou şi apoi prin cel de porumb. Încingi ulei într-o tigaie şi prăjeşti câteva minute până se pătrunde carnea. Scoţi pe un şervet absorbant pentru a elimina surplusul de grăsime. Serveşti cu orice sos îţi este pe plac.

Mai multe