Ficăţei de pui pe „pat “ de roşii

6 iunie 2016   Rețete cu carne

Nimic mai simplu şi mai delicios la început de săptămână.

Ingrediente (4 porţii) 500 g ficăţei 200 g roşii 1 căpăţână de usturoi câteva frunze de pătrunjel condimente pentru pui 1 pahar de vin roşu 2 linguri de ulei de floarea-soarelui

Mod de preparare

Speli şi cureţi ficăţeii şi îi laşi la scurs. Speli roşiile şi le tai rondele mai groase. Într-un vas, amesteci ficăţeii cu condimen­tele mix de pui de la Dora, cu pătrunjelul tocat fin şi cu usturoiul mărunţit.

Torni uleiul într-un vas şi aşezi rondelele de roşii peste care adaugi ficăţeii. Dacă vrei mai poţi picura peste ei puţin ulei, torni vinul şi dai la cuptor pentru 40 de minute, la foc mediu. Simplu şi delicios!

Mai multe