FOTO Pui cu vin şi ciuperci (Pui Marsala)
10 noiembrie 2014
Rețete cu carne
Pui, vin, ciuperci. Nicmi dificil, nimic care să solicite timp. Nu e nevoie decât de o jumătate de oră.
Ingrediente
1/4 cană făină sare piper 1/2 linguriţă oregano 4 piepti de pui dezosaţi tăiaţi în jumătate 4 linguri unt 4 linguri ulei de măsline 1 cană ciuperci tăiate 1/2 cană vin (Marsala) 1/4 cană sherry
Mod de preparare
Amestecă într-un vas, făina, sarea, piperul şi oregano. Dă fiecare bucată de pui prin amestecul de făină.
Într-o tigaie mare, topeşte untul în ulei. Pune bucăţile de pui în tigaie şi lasă să se rumenească puţin. Întoarce pe fiecare parte.
Adaugă ciupercile.
Toarnă vinul şi sherry. Acoperă tigaia şi lasă să bolborosească 10 minute.