Franzelă umplută cu şuncă şi caşcaval
13 iulie 2015
Rețete cu carne
I idee inedită ca aperitiv!
Ingrediente 1 baghetă sau 2 cornuri 300 g şuncă 250 g caşcaval 2 ardei graşi roşii 6-7 măsline verzi 2 linguri maioneză light 1 lingură muştar sare piper
Preparare
Tai pâinea (sau cornurile) jumătate şi cu ajutorul unui cuţit şi al unei linguriţe cu coadă lungă scoţi cu grijă miezul din interior, având grijă să rămână coaja întreagă.Amesteci şunca, caşcavalul, ardeii şi măslinele tăiate cubuleţe. Adaugi sare şi piper, după gust, maioneza şi muştarul şi amesteci totul.Umpli franzeluţele cu compoziţia preparată şi laşi să stea la rece 30 de minute.Serveşti originala ruladă tăiată felii de 2 cm grosime, decorate cu roşii cherry şi salată verde.