Frigărui cu carne de curcan

26 august 2015   Rețete cu carne

Pentru un grătar în aer liber reuşit, împreună cu familia şi prietenii, ia în calcul şi propunerea noastră culinară.

Ingrediente

400 g piept de curcan dezosat 150 g caşcaval

zeama de la trei lămâi

4 linguri ulei de măsline

sare

piper

salată verde

ardei gras şi roşu şi galben

pătrunjel verde

Mod de preparare

Într-un castron mai mare, amesteci zeama de lămâie cu uleiul de măsline, sare şi piper. Tai pieptul de curcan în fâşii de 2 cm lăţime. Tai, de asemenea, în fâşii subţiri şi ardeii graşi. Introduci carnea în sosul marinat şi o laşi la rece 2-3 ore.Aşezi câte un cubuleţ de caşcaval pe fâşiile de carne, înfăşori sub formă de melcişori, le înfigi pe ţepuşele de frigărui şi le frigi pe grătarul bine încins câte 2-3 minute pe fiecare parte.Serveşti frigăruile calde, garnisite cu salată verde şi cu ardei graşi, asezonate cu sosul marinat şi cu crenguţe de pătrunjel verde.

Mai multe