Frigărui cu carne de curcan
Pentru un grătar în aer liber reuşit, împreună cu familia şi prietenii, ia în calcul şi propunerea noastră culinară.
Ingrediente
400 g piept de curcan dezosat 150 g caşcaval
zeama de la trei lămâi
4 linguri ulei de măsline
sare
piper
salată verde
ardei gras şi roşu şi galben
pătrunjel verde
Mod de preparare
Într-un castron mai mare, amesteci zeama de lămâie cu uleiul de măsline, sare şi piper. Tai pieptul de curcan în fâşii de 2 cm lăţime. Tai, de asemenea, în fâşii subţiri şi ardeii graşi. Introduci carnea în sosul marinat şi o laşi la rece 2-3 ore.Aşezi câte un cubuleţ de caşcaval pe fâşiile de carne, înfăşori sub formă de melcişori, le înfigi pe ţepuşele de frigărui şi le frigi pe grătarul bine încins câte 2-3 minute pe fiecare parte.Serveşti frigăruile calde, garnisite cu salată verde şi cu ardei graşi, asezonate cu sosul marinat şi cu crenguţe de pătrunjel verde.