Frigărui cu crenvurşti la grătar
Cel mai simplu meniu pentru acest început de săptămână!
Ingrediente
300 g crenvurşti 2 cepe roşii 3 ardei graşi (roşu, verde, galben) 200 g telemea de oi 2-3 linguri ulei
1 salată verde
5-6 ridichi
1 castravete
4-5 roşii cherry
2 linguri ulei
2 linguri zeamă de lămâie
sare
piper
Preparare
Taie crenvurştii bucăţi de 3 cm, procedează la fel cu ceapa, ardeii şi telemeaua, având grijă ca toate ingredientele să aibă cam aceeaşi mărime.Înfige pe ţepuşe crenvurştii, aşezând între ei ceapa, ardeii şi brânza.Stropeşte frigăruile cu ulei, pune-le pe grătarul încins şi rumeneşte-le pe ambele părţi 3-4 minute.Între timp, rupe salata bucăţi, aşaz-o într-un castron mare, adaugă castravetele tăiat felii subţiri, ridichile tăiate la fel, bucăţelele de ardei gras şi roşiile cherry, întregi sau tăiate. Asezonează cu un sos din ulei, zeamă de lămâie, sare şi piper.