Frigărui cu piept de curcan
10 august 2015
Rețete cu carne
Fragede şi foarte sănătoase, aceste frigărui de curcan sunt ideale în zilele caniculare.
De ce ai nevoie pentru frigărui de curcan
› 500 g piept de curcan › 10 roşii cherry › 2 linguriţe sos de soia › 5 linguri de ulei de măsline extravirgin › zeama şi coaja de la 1 limetă › pătrunjel
Cum se prepară frigărui de curcan
Tai pieptul de curcan cuburi. Separat faci o marinată din ulei, zeama şi coaja de limetă, sos de soia, în care pui cuburile de curcan. Laşi carnea la marinat, o oră.
Scoţi pieptul de curcan din marinată, apoi înfigi în ţepuşe o roşie, un cub de carne, o altă roşie şi tot aşa până când termini ingredientele. Aşezi frigăruile pe grătarul bine încins şi le laşi la fript
aproximativ 15 minute sau până când se rumenesc frumos. Ornezi, dacă vrei, cu pătrunjel.