Frigărui marinate din carne de porc şi de vită
Am preparat în weekend aceste frigărui marinate din carne de porc şi de vită. Au fost delicioase! dacă vreţi şi voi să le descoperiţi gustul vă poftim să le preparaţi şi voi!
Ingrediente pentru frigărui marinate din carne de porc şi de vită
300 g carne de porc 300 g carne de vită
1 lingură ceapă tocată
5 căţei de usturoi
1 legătură pătrunjel verde tocat
3 linguri de ulei
zeama de la o lămâie
sare
piper
Mod de preparare pentru frigărui marinate din carne de porc şi de vită
Se taie carnea fâşii de 3-4 cm. Într-un castron încăpător se amestecă ingredientele pentru marinată, iar carnea tăiată fâşii se introduce în aceasta, având grijă ca fiecare bucată să fie trecută prin marinată. Se introduce la frigider. A doua zi, fiecare bucată se rulează asemeni unui melc şi se introduce pe beţişoarele speciale de frigărui, umezite în prealabil.
Se frig pe grătar şi se servesc calde sau reci, cu roşioare cherry şi salată verde.