Friptură de porc în crustă crocantă

31 ianuarie 2018   Rețete cu carne

Friptura de porc se numără printre cele mai bune pe care le poţi prepara. Puţini sunt cei care vor refuza o porţie.

De ce ai nevoie pentru friptură de porc în crustă

1 cotlet de porc

2 linguri muştar

200 g pesmet

3 linguri ulei

3 căţei de usturoi

1 linguriţă rozmarin

1 praf de sare

piper

Pentru sos

50 g muştar

50 g maioneză sau iaurt grecesc

1 praf de sare

Cum se prepară friptura de porc în crustă

Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Combini pesmetul cu uleiul, usturoiul  pisat şi rozmarinul, sarea şi piper, după gust. Ungi cotletul de porc cu muştar, apoi îl treci prin pesmet. Îl aşezi în tavă şi-l dai la cuptor până când furculiţa intră cu uşurinţă în carne.

Pentru sos, combini toate ingredientele. Serveşti friptura cu sos.

Sursa https://laughingspatula.com

https://laughingspatula.com

Mai multe