Friptură de porc în crustă crocantă
31 ianuarie 2018
Rețete cu carne
Friptura de porc se numără printre cele mai bune pe care le poţi prepara. Puţini sunt cei care vor refuza o porţie.
De ce ai nevoie pentru friptură de porc în crustă
1 cotlet de porc
2 linguri muştar
200 g pesmet
3 linguri ulei
3 căţei de usturoi
1 linguriţă rozmarin
1 praf de sare
piper
Pentru sos
50 g muştar
50 g maioneză sau iaurt grecesc
1 praf de sare
Cum se prepară friptura de porc în crustă
Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Combini pesmetul cu uleiul, usturoiul pisat şi rozmarinul, sarea şi piper, după gust. Ungi cotletul de porc cu muştar, apoi îl treci prin pesmet. Îl aşezi în tavă şi-l dai la cuptor până când furculiţa intră cu uşurinţă în carne.
Pentru sos, combini toate ingredientele. Serveşti friptura cu sos.