Friptură de porc în sos
25 iulie 2015
Rețete cu carne
Carnea de porc este foarte gustoasă şi poate fi preparată atât pentru ocazii speciale cât pentru a savura o masă de duminică în familie. Iar cu această friptură de porc cu sos îi vei cuceri pe cei dragi.
De ce ai nevoie pentru friptură de porc cu sos
3 felii muşchi de porc
3 linguri sos Worcestershire
3 linguri muştar
150 ml vin alb
2 linguriţe oregano
sare
piper
Cum se prepară friptură de porc cu sos
Amestecă sosul Worcestershire cu muştarul şi vinul alb până capătă o consistenţă cremoasă. Pune sosul într-o pungă, adaugă carnea, scoate excesul de aer şi lasă carnea la marinat cel puţin 5 ore.
Pune carnea într-o tigaie, câte 2-3 minute pe fiecare parte, condimentează cu oregano, sare şi piper după gust, toarnă restul de sos şi lasă să fiarbă la foc mic.
Sursa foto http://www.soulkitchenrecipes.com