Friptură de porc în sos

25 iulie 2015   Rețete cu carne

Carnea de porc este foarte gustoasă şi poate fi preparată atât pentru ocazii speciale cât pentru a savura o masă de duminică în familie. Iar cu această friptură de porc cu sos îi vei cuceri pe cei dragi.

De ce ai nevoie pentru friptură de porc cu sos

3 felii muşchi de porc

3 linguri sos Worcestershire

3 linguri muştar

150 ml vin alb

2 linguriţe oregano

sare

piper

Cum se prepară friptură de porc cu sos

Amestecă sosul Worcestershire cu muştarul şi vinul alb până capătă o consistenţă cremoasă. Pune sosul într-o pungă, adaugă carnea, scoate excesul de aer şi lasă carnea la marinat cel puţin 5 ore.

Pune carnea într-o tigaie, câte 2-3 minute pe fiecare parte, condimentează cu oregano, sare şi piper după gust, toarnă restul de sos şi lasă să fiarbă la foc mic.

Sursa foto http://www.soulkitchenrecipes.com

http://www.soulkitchenrecipes.com

Mai multe