Friptură de pui cu sos de roşii şi usturoi

25 martie 2015   Rețete cu carne

Aveam de gând de mult să vă preparăm o astfel de reţetă de friptură de pui cu sos de roşii şi usturoi. Iată că a venit momentul şi sperăm să vă şi facă plăcere!

Ingrediente pentru friptură de pui cu sos de roşii şi usturoi

600 g piept pui 200 g roşii decojite 4 căţei de usturoi 50 g capere ulei de măsline busuioc sare piper

Mod de preparare pentru friptură de pui cu sos de roşii şi usturoi

Pieptul îl tai felii, îl ungi cu ulei, îl condimentezi cu sare şi piper şi-l frigi pe grătar. Cureţi usturoiul, îl tai, îl amesteci cu roşiile decojite tăiate mărunt, cu puţin ulei şi pui la fiert. Când dă în clocot adaugi caperele şi mai laşi 10 minute să clocotească. La final, condimentezi cu sare, piper şi busuioc uscat. Poţi servi friptura cu roşii proaspete, făcute la grătar, cu sosul de capere şi cu orez fiert. Gata! Ai obţinut cea mai bună friptură de pui cu sos de roşii şi usturoi.

Mai multe