Friptură de vită cu legume
19 iunie 2018
Rețete cu carne
Dacă doreşti să prepari o cină săţioasă şi gustoasă în acelaşi timp, friptura de vita cu legume este una dintre cele mai potrivite alegeri.
De ce ai nevoie pentru friptură de vită cu legume
2 linguri ulei
1 kg pulpă de vită
1 ceapă
4 cartofi
2 morcovi
½ ţelină
3 linguri făină
1 praf pudră de ardei iute
1 praf de sare
piper
3 căţei de usturoi
2 l supă de carne
Cum se prepară friptură de vită cu legume
Taie carnea cubuleţe şi căleşte-o în ulei pe toate părţile 3-4 minute. Adaugă ceapa tocată, morcovii şi ţelina cubuleţe. La final adaugăfăina şi amestecă. Condimentează după gust, pune usturoiul feliat şi supa de carne şi lasă să fiarbă. Când furculiţa intră cu uşurinţă în carne adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe. Lasă să fiarbă până scade sosul.
Sursa foto http://www.lovebakesgoodcakes.com