Friptură de vită cu sos barbeque

5 martie 2015   Rețete cu carne

Friptura este o reţetă clasică, dar combinată cu sos, poate căpăta o aromă aparte. Află cum să prepari o delicioasă friptură de vită cu sos barbeque.

Ai nevoie de

Pentru sos

¾ cană

¾ oţet balsamic

1 lingură sare

1 lingură pudră de usturoi

1 lingura paprika

½ lingură piper

2 linguri miere

Pentru friptură

1 kg pulpă de vită

1 lingură sare

½ lingură piper

1 lingură ulei de măsline

2 lingură apă rece

Cum se prepară

Amestecă într-un bol toate ingredientele pentru sos. Asezonează carnea cu sare şi piper. Taie carnea felii, pe care le ungi cu ulei. Prăjeşti carnea într-o tigaie câte 5 minute pe fiecare parte. Pune carnea într-o tavă de cuptor împreună cu apa, sosul barbeque şi dă la cuptor până când intră cu uşurinţă furculiţa în carne.

Sursa foto http://healthyrecipesblogs.com

http://healthyrecipesblogs.com

Mai multe