Friptură de vită cu sos barbeque
5 martie 2015
Rețete cu carne
Friptura este o reţetă clasică, dar combinată cu sos, poate căpăta o aromă aparte. Află cum să prepari o delicioasă friptură de vită cu sos barbeque.
Ai nevoie de
Pentru sos
¾ cană
¾ oţet balsamic
1 lingură sare
1 lingură pudră de usturoi
1 lingura paprika
½ lingură piper
2 linguri miere
Pentru friptură
1 kg pulpă de vită
1 lingură sare
½ lingură piper
1 lingură ulei de măsline
2 lingură apă rece
Cum se prepară
Amestecă într-un bol toate ingredientele pentru sos. Asezonează carnea cu sare şi piper. Taie carnea felii, pe care le ungi cu ulei. Prăjeşti carnea într-o tigaie câte 5 minute pe fiecare parte. Pune carnea într-o tavă de cuptor împreună cu apa, sosul barbeque şi dă la cuptor până când intră cu uşurinţă furculiţa în carne.
Sursa foto http://healthyrecipesblogs.com