Friptură mexicană de vită

24 octombrie 2014   Rețete cu carne

Carnea de vită este apreciată în întreaga lume. Descoperă cum poţi prepara o friptură suculentă.

Ai nevoie de

Sucul de la 2 lămâi

4 căţei de usturoi zdrobiţi

½ cană suc de portocale

1 mână de coriandru tocat

½ lingură sare

¼ cană ulei de măsline

¼ lingură piper

1 ardei iute tocat

1 linguri oţet alb

1 kg pulpă de vită, fără grăsime

Amestecă într-o pungă resigilabilă sucul de lămâie, usturoiul pisat, sucul de portocale, coriandru, sare, piper, ulei de măsline, ardeiul tocat şi oţetul. Pune pulpa de vită în această marinată, închide punga şi agit-o. Dă punga la frigider pentru cel puţin 2 ore, sau peste noapte. Încinge grătarul, pune 1-2 linguri ulei de măsline şi găteşte carnea tăiată felii de aprimativ 1 cm grosime.

Sursa foto http://www.thestayathomechef.com

http://www.thestayathomechef.com

Mai multe