Hamburger din şniţele de porc

11 octombrie 2017   Rețete cu carne

Când cei mici îţi cer să le cumperi hamburgeri, prepară repede aceste şniţele de porc, care vor fi delicioase în o chiflă proaspătă.

De ce ai nevoie

8 medalione de porc

75 g pesmet

35 g parmezan

1 lingură cu vârf făină

4 căţei de usturoi

1 ou

sare

ulei, pentru prăjit

8 chifle

frunze de salată

Cum se prepară

Baţi medalioanele cu ciocanul pentru şniţele pentru a le frăgezi, apoi le ungi cu usturoi zdrobit şi le condimentezi cu sare, după gust.

Amesteci pesmetul cu parmezanul ras. Baţi oul şi, separat, pui făina într-o farfurie. Treci şniţelele prin făină, ou şi pesmet, apoi le prăjeşti în ulei încins, pe ambele părţi, până când se rumenesc.

Le scoţi pe şervete de hârtie pentru a se absorbi excesul de ulei. Tai chiftele pe mijloc, pui câte un şniţel şi o frunză de salată. Le serveşti calde.

Sursa https://charlotteslivelykitchen.com

https://charlotteslivelykitchen.com

Mai multe