Macaroane cu kaizer şi caşcaval

8 martie 2016   Rețete cu carne

Poftiţi la prânzul gurmanzilor sau ceea ce se poate numi, un fel de mâncare foarte gustos!

Ingrediente

250 g macaroane

2 fire praz

150 g kaizer

120 g caşcaval

3 ouă

250 ml smântână

100 g brânză

2 linguri pesmet

sare

piper

nucşoară rasă

1 roşie

Mod de preparare

Fierbi macaroanele în apă cu sare şi când sunt aproape gata adaugi prazul curăţat şi tăiat rondele. Laşi la scurs într-o strecurătoare.

Ungi şi tapetezi cu pesmet un vas termorezistent, pui pastele şi prazul, kaizerul tăiat bucăţele şi brânza rasă.

Baţi ouăle cu smântâna, condimentezi cu sare, piper şi nucşoară şi torni sosul peste paste. Presari caşcavalul ras, pui feliile de roşii şi coci în cuptorul încins, la foc potrivit, circa 40 de minute.

Mai multe