Mic dejun apetisant cu ou şi bacon
21 martie 2018
Rețete cu carne
Micul dejun nu trebuie sa fie plictisitor şi nici lipsit de gust. Încearcă reţeta noastră apetisantă cu ou şi bacon.
Ingrediente
16 chifle rotunde
50 g maioneză
50 g caşcaval, ras
9 ouă, jumări
450 g bacon
2 linguri unt, topit
sare
piper
Mod de preparare – Mic dejun cu ou şi bacon
Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Tai chiflele pe jumătate şi le aşezi una lângă alta într-o tavă, într-un singur strat. Le ungi cu maioneză, adaugi ouăle, caşcavalul şi fâşiile de bacon uşor rumenite. Potriveşti gustul cu sare şi piper.
Închizi sandvişurile cu jumătăţile de chiflă rămase. Le ungi cu unt, acoperi cu o folie şi dai la cuptor 10 minute. Îndepărtezi folia şi mai ţii în cuptor încă 2 minute. Serveşti imediat.