Mic dejun crocant cu ou şi bacon

23 august 2017   Rețete cu carne

Încearcă un mic dejun crocant şi foarte gustos cu ou şi bacon, la cuptor, pe care îl prepari atât de uşor.

Ingrediente

12 fâşii bacon 6 felii de pâine 3 linguri unt, la temperatura camerei 6 ouă 6 linguri parmezan ras cimbru, după gust 2 linguri ceapa verde tocată ulei sare piper

Mod de preparare

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Aşezi feliile de bacon într-o tavă, într-un singur strat, şi le dai la cuptor 5-7 minute. Transferi pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie. Decupezi o formă circulară în interiorul fiecărei felii de pâine. Le ungi pe o parte cu unt şi le aşezi într-o tavă unsă cu puţin ulei.

Decorezi fiecare felie de pâine cu câte 2 fâşii de bacon şi spargi câte 1 ou în forma creată. Presari parmezanul. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Dai la cuptor în jur de 12-15 minute. Serveşti cu ceapă verde.

Sursa http://damndelicious.net

Mai multe