Minişniţele de pui

8 iunie 2016   Rețete cu carne

Nu ne săturăm niciodată de nişte şniţele gustoase de pui, lângă care putem pune un sos potrivit şi un sote de legume.

Ingrediente (6 porţii) 1 kg piept de pui 2 ouă bătute 2-3 căni pesmet 1 cană ulei sare piper

Mod de preparare

Baţi ouăle cu puţină sare şi piper. Dezosezi piepţii de pui, speli carnea şi o tamponezi cu şervete absorbante pentru eliminarea surplusului de apă. Tai carnea pentru a obţine nişte şniţele mai mici. Baţi fiecare bucată de carne cu ciocănelul de bucătărie, după ce ai aşezat pe ele o folie de plastic alimentar, apoi le dai cu sare şi piper.

Încingi uleiul într-o tigaie. Pui pesmetul într-o farfurie întinsă. Treci fiecare bucată de carne prin pesmet, ou şi iar prin pesmet, acoperind bine ambele părţi. Le pui la prăjit şi le laşi câteva minute pe ambele părţi până se rumenesc bine. Pui fiecare şniţel pe şervete absorbante. Serveşti cât sunt calde.

Mai multe