Muşchi de porc în crustă

2 decembrie 2014   Rețete cu carne

Acest muschi de porc in crusta este un aperitiv special, care poate fi pregătit într-o zi specială.

Ingrediente

800 g muşchi de porc 1 pachet foi de plăcintă 2-3 căţei de usturoi, mărunţit 2 linguri ulei rozmarin 1 ou bătut 1 pahar vin alb sare, piper, ulei pentru uns

Mod de preparare

Speli bine muşchiul de porc, îl condimentezi cu sare, piper şi rozmarin şi îl pui într-o tavă în care adaugi uleiul, usturoiul şi paharul cu vin. Îl dai 20-30 de minute la cuptorul preîncălzit, la foc mediu.

Decongelezi o foaie de plăcintă. O întinzi şi o ungi cu ulei. Pui carnea şi o îmbraci în aluat. Decupezi din foaia de plăcintă rămasă forme de năsturaşi, le pui peste rulada de carne

şi o dai cu oul bătut. Ungi un vas cu ulei, pui muşchiul în aluat şi dai la cuptorul încins până se rumeneşte.

Incearca aceasta reteta cu muschi de porc in crusta si nu vei regreta.

Muschi de porc cu prosciuto la cuptor

Muschi de porc cu prosciuto la cuptor

Muschi de vita cu ciuperci in aluat

Muschi de vita cu ciuperci in aluat

Muschi de porc umplut 

Muschi de porc umplut 

sursa foto: Stockfood

Mai multe