Muşchi de porc la cuptor

4 noiembrie 2016   Rețete cu carne

Oţetul balsamic va fi ingredientul cheie al acestei reţete şi va oferi fripturii de porc un gust deosebit. Tot ce trebuie să faci este să pregăteşti carnea, să cureţi legumele şi să le dai pe toate la cuptor.

De ce ai nevoie pentru muşchi de porc la cuptor

50 ml oţet balsamic

50 ml vin alb

100 ml ulei de măsline

2 căţei de usturoi

sare

piper

1 kg muşchi de porc

3 morcovi

500 g cartofi mici

1 ceapă

rozmarin

1 lingură ulei

Cum se prepară muşchi de porc la cuptor

Combini oţetul, vinul, uleiul, usuturoiul pisat şi le pui într-o pungă. Agiţi să se amestece şi pui muşchiul de porc  întreg. Agiţi din nou şi dai punga la frigider 2 ore pentru a se combina aromele.

Ungi cu ulei o tavă de cuptor, pui legumele curăţate şi tăiate cuburi, deasupra aşezi muşchiul de porc şi torni marinata. Asezonezi cu sare, piper şi rozmarin tocat. Dai tava la cuptor până când furculiţa intră cu uşurinţă în carne.

Sursa: http://onesweetappetite.com

http://onesweetappetite.com

Muşchi de porc învelit în bacon

Muşchi de porc învelit în bacon

Chiftele de cartofi cu bacon

Chiftele de cartofi cu bacon

Tartă cu bacon

Tartă cu bacon

Muşchi de porc în aluat

Muşchi de porc în aluat

Mai multe