Muşchi de porc la cuptor cu sos asiatic
18 octombrie 2016
Rețete cu carne
Gurmanzii vor fi pe deplini bucuroşi când vor afla această reţetă!
Ingrediente 1 kg muşchi de porc ½ lingură usturoi pisat 2 linguri ghimbir proaspăt, răzuit 1 lingură sos de peşte 1 lingură sos de soia ½ lingură zahăr 1 lingură ulei de susan
Mod de preparare
Încingi grătarul. Îndepărtezi grăsimea de pe muşchi şi o dai deoparte. Amesteci usturoiul, ghimbirul, sosul de peşte, sosul de soia, zahărul şi uleiul de susan într-o farfurie mică.
Ungi muşchiul cu marinata şi torni o treime peste muşchiul de porc. Dai la cuptor într-o tavă. Stropeşti cu marinata din tavă şi cu cea rămasă, la fiecare 10 minute, până se pătrunde bine carnea. Laşi deoparte 5 minute, apoi feliezi. Feliile nu trebuie să aibă mai mult de 1 cm.