Muşchi de vită la grătar cu orez şi ananas
Pentru o impresionantă cină în 2, încearcă această reţetă inedită şi, alături de 1 pahar de vin roşu, vei realiza instant un preludiu culinar desăvârşit.
De ce ai nevoie ca să prepari muşchi de vită cu orez şi ananas:
650 g muşchi de vită
2 linguri pudră de chili
1 1/2 linguri coajă de lămâie lime rasă
sare
200 g ananas proaspăt, tocat cuburi
1 legătură de coriandru verde, tocat fin
500 g orez alb fiert în apă cu sare şi mirodenii
Cum prepari muşchi de vită cu orez şi ananas:
Pregăteşti grătarul, cu foc mediu-mare.
Masezi muşchiul de vită cu pudra de chili, coaja de lime şi cu sarea, după gust. Îl pui pe grătar, 3-4 minute, pe fiecare parte sau cât de mult doreşti să fie de pătruns. Când e gata, îl transferi pe un blat de tăiat şi-l laşi să stea 5 minute. Între timp, amesteci ananasul cu frunzele de coriandru şi cu orezul fiert. Tai muşchiul felii subţiri şi îl serveşti cu orezul cu ananas. Ornezi cu felii de lime.