Ouă cu brânză şi şuncă, la cuptor

29 martie 2017   Rețete cu carne

Din când în când, poţi să înlocuieşti clasica omletă prăjită cu o porţie de ouă cu brânză şi şuncă la cuptor, care se prepară rapid, pentru dimineţile în care nu ai mult timp la dispoziţie.

De ce ai nevoie pentru a pregăti ouă cu brânză şi şuncă, la cuptor

4 ouă

1 linguriţă de unt

60 g şuncă, fără grăsime sau jambon

100 g brânză, rasă

pătrunjel, după gust

1 roşie, tăiată mărunt

1 ardei roşu

sare, după gust

piper, după gust

Cum pregăteşti ouăle cu brânză şi şuncă, la cuptor

Încălzeşti cuptorul la 190 de grade. Ungi cu ulei două boluri speciale pentru gătit. Spargi câte două ouă în fiecare. Presari brânza, pătrunjel şi şunca feliată. Adaugi roşia şi ardeiul roşu, cubuleţe. Condimentezi cu sare şi piper. Dai la cuptor 5 minute sau mai laşi, în funcţie de cât de moi preferi să iasă ouăle. Serveşti imediat.

Sursa http://www.olgasflavorfactory.com

Mai multe