Ouă cu brânză şi şuncă, la cuptor
Din când în când, poţi să înlocuieşti clasica omletă prăjită cu o porţie de ouă cu brânză şi şuncă la cuptor, care se prepară rapid, pentru dimineţile în care nu ai mult timp la dispoziţie.
De ce ai nevoie pentru a pregăti ouă cu brânză şi şuncă, la cuptor
4 ouă
1 linguriţă de unt
60 g şuncă, fără grăsime sau jambon
100 g brânză, rasă
pătrunjel, după gust
1 roşie, tăiată mărunt
1 ardei roşu
sare, după gust
piper, după gust
Cum pregăteşti ouăle cu brânză şi şuncă, la cuptor
Încălzeşti cuptorul la 190 de grade. Ungi cu ulei două boluri speciale pentru gătit. Spargi câte două ouă în fiecare. Presari brânza, pătrunjel şi şunca feliată. Adaugi roşia şi ardeiul roşu, cubuleţe. Condimentezi cu sare şi piper. Dai la cuptor 5 minute sau mai laşi, în funcţie de cât de moi preferi să iasă ouăle. Serveşti imediat.
Sursa http://www.olgasflavorfactory.com