Ouă ochiuri cu cârnaţi şi ardei

14 iulie 2016   Rețete cu carne

Un mic dejun copios care îţi va asigura energia pentru jumătate de zi.

Ingrediente (2 porţii) 4 ouă 1 ardei roşu 1 ardei verde 2 cepe 4 cârnaţi sare piper 1 lingură suc roşii ulei

Mod de preparare

Speli şi cureţi ardeii de seminţe şi cotoare. Îi tai cubuleţe şi toci ceapa julien. Cârnaţii îi tai bucăţi. Încingi ulei într-o tigaie şi căleşti ceapa, apoi adaugi ardeii, iar după 2-3 minute, sucul de roşii. Amesteci şi laşi 10 minute pe foc. Pui cârnaţii şi potriveşti de sare şi piper. După alte 5 minute, faci patru goluri în care spargi ouăle. Acoperi tigaia şi dai la cuptorul bine încins aproximativ 15 minute. Serveşti mâncarea caldă.

Mai multe