Ouă ochiuri în stil englezesc
10 mai 2016
Rețete cu carne
Cu nişte bacon şi cârnăciori poţi obţine cele mai bune ouă ochiuri în stil englezesc.
Ingrediente (4 porţii)
4 ouă 8 cârnăciori 4 cartofi potriviţi 300 g bacon ulei sare
Mod de preparare
Cureţi de coajă cartofii, îi speli şi îi tai rondele. Îi prăjeşti în ulei până se rumenesc frumos. Separat, într-o altă tigaie, prăjeşti, pe rând, ouăle, baconul şi cârnăciorii. Le pui pe şerveţele absorbante pentru a înlătura excesul de grăsime.
Aşezi pe o farfurie câte un ou, alături de 3-4 feliuţe de bacon, 2 cârnăciori şi 4 rondele de cartofi prăjiţi, condimentezi cu sare, după gust, şi serveşti cu pâine prăjită.