Pârjoale de ton

15 februarie 2018   Rețete cu carne

Când vrei să prepari un antreu sau o cină rapidă din peşte, ori pentru pachet, încearcă această reţetă uşoară de pârjoale de ton.

De ce ai nevoie ca să prepari pârjoale de ton:

2 ouă

2 linguriţe zeamă de lămâie

3 linguri brânză parmezan rasă

10 linguri de pesmet

3 conserve mari de ton, scurse de lichid

3 linguri de ceapă tocată

piper negru măcinat

3 linguri ulei vegetal

Cum prepari pârjoale de ton:

Baţi ouăle cu zeama de lămâie într-un bol, apoi adaugi brânza parmezan şi pesmet pentru a face o pastă. Pune şi tonul şi ceapa şi amestecă bine. Asezonează cu piper negru. Ia din compoziţie şi formează pârjoale de mărime potrivită. Încălzeşte ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu şi frige pârjoalele până se rumenesc, circa 5 minute pe fiecare parte.

Sursa: http://allrecipes.com

Mai multe