Paste cu carne tocată şi ciuperci

13 octombrie 2014   Rețete cu carne

Paste în fel şi chip, la dejun sau la cină! Nu e o propunere bună? Ce ziceţi?

Ingrediente

350 g paste spiralate 20 ciuperci de mărime medie 350 g carne tocată 2 linguriţe condiment pentru carne tocată 1 ceapă mare tocată 250 ml smântână 1 lingură condimente cu gust de legume sare piper 200 g brânză rasă 100 g roşii mici ½ tulpină de ţelină

Mod de preparare

Se fierb pastele în apă sărată, se clătesc cu apă rece, se amestecă cu condimentele cu gust de legume şi se pun într-un vas de cuptor. Se amestecă ceapa şi carnea

tocată, se potriveşte gustul cu condimentele pentru carne, sare şi piper.

Se curăţă pălăriile ciupercilor şi se umplu cu amestecul de carne tocată. Se aşază pălăriile aşa umplute între paste şi se toarnă peste ele un amestec de smântână şi brânză rasă.

Se dau la cuptor şi în timpul coacerii sucul din carne se va amesteca cu smântâna. Se aduce preparatul la masă cu roşii şi tulpina de ţelină tăiată felioare sau cubuleţe.

sursa foto: Photoland

Mai multe