Paste cu pui şi bacon
Piept de pui, broccoli şi bacon alături de un sos cremos, toate combinate într-o porţie de paste delicioase, ce poate fi mai bun de atât? Încearcă reţeta noastră şi te vei convinge.
De ce ai nevoie pentru a pregăti paste cu pui şi bacon
1 lingură ulei de măsline
450 g piept de pui
3 căţei de usturoi
sare, după gust
piper, după gust
150 g smântână
150 ml lapte
parmezan, după gust
300 g paste
350 g broccoli
7 fâşii bacon
Cum pregăteşti pastele cu pui şi bacon
Condimentezi pieptul de pui cu sare şi piper. Il tai bucăţi şi îl rumeneşti într-o tigaie în care ai încins în prealabil uleiul, timp de 2-4 minute, pe fiecare parte. Scoţi şi laşi deoparte. Procedezi la fel cu baconul şi bucheţelele de broccoli. În aceeaşi tigaie adaugi usturoiul mărunţit, smântâna, laptele şi amesteci până când sosul format începe să fiarbă. Găteşti pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Combini cu pieptul de pui şi torni sosul pe deasupra. Serveşti imediat.
Sursa http://juliasalbum.com