Paste cu pui şi bacon

14 martie 2017   Rețete cu carne

Piept de pui, broccoli şi bacon alături de un sos cremos, toate combinate într-o porţie de paste delicioase, ce poate fi mai bun de atât? Încearcă reţeta noastră şi te vei convinge.

De ce ai nevoie pentru a pregăti paste cu pui şi bacon

1 lingură ulei de măsline

450 g piept de pui

3 căţei de usturoi

sare, după gust

piper, după gust

150 g smântână

150 ml lapte

parmezan, după gust

300 g paste

350 g broccoli

7 fâşii bacon

Cum pregăteşti pastele cu pui şi bacon

Condimentezi pieptul de pui cu sare şi piper. Il tai bucăţi şi îl rumeneşti într-o tigaie în care ai încins în prealabil uleiul, timp de 2-4 minute, pe fiecare parte. Scoţi şi laşi deoparte. Procedezi la fel cu baconul şi bucheţelele de broccoli. În aceeaşi tigaie adaugi usturoiul mărunţit, smântâna, laptele şi amesteci până când sosul format începe să fiarbă. Găteşti pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Combini cu pieptul de pui şi torni sosul pe deasupra. Serveşti imediat.

Sursa http://juliasalbum.com

Mai multe