Paste cu pui şi parmezan
Pentru că sunt mulţi cei cărora le plac pastele, încercăm şi vă propunem această reţetă absolut delicioasă.
Ingrediente
2 linguri sos italian pentru paste 3 bucăţi piept de pui, tăiate cuburi 500 g paste rigatoni 200 ml sos de roşii 1/2 cană mozzarella răzuită 1/2 cană brânză parmezan sare piper busuioc
Mod de preparare
Încingi puiul şi sosul italian pentru paste într-o cratiţă la flacără medie. Asezonezi puiul cu sare şi piper. Lasă pe foc până se pătrunde carnea bine şi se rumeneşte, cam 5 minute, depinde de cât de groase sunt bucăţile de carne.
Adaugi pastele şi sosul de roşii. Umple un pahar cu apă şi pune-l în cratiţă. Dacă foloseşti o oală, pune 2 pahare cu apă. Amesteci uşor.
Fierbi amestecul şi apoi, dai în clocot. Acoperi şi laşi pe foc 15 minute sau până când pastele sunt fierte după gustul tău. Acoperi cu parmezan şi apoi cu mozzarella răzuită. Nu e nevoie să amesteci.Mai lasă 2-3 minute pe foc sau până se topeşte brânza. Presari busuioc pe deasupra!
sursa: www.thecookierookie.com