Penne cu pui şi cârnăciori, reţeta pas cu pas

25 aprilie 2017   Rețete cu carne

Pastele sunt delicioase în orice combinaţie, perfecte pentru un prânz săţios sau o cină în familie. Îţi propunem o reţetă cu sos alfredo, pui şi cârnăciori afumaţi, care nu va rezista prea mult timp în farfurie.

Ingrediente

4 linguri ulei de măsline extravirgin

450 g piept de pui, bucăţele

400 g cârnat afumat, feliat

4 căţei de usturoi, pisaţi

900 ml supă de pui

450 g smântână

450 g penne

100 g parmezan, ras

sare, după gust

piper, după gust

boia

pătrunjel

Mod de preparare

Pregăteşti pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Condimentezi pieptul de pui cu sare şi piper, apoi îl rumeneşti, într-un vas mai mare, în puţin ulei. Adaugi cârnatul şi usturoiul, apoi amesteci, aproximativ 5 minute.

Continui cu supa de pui, smântâna şi pastele.

Le laşi împreună la foc mediu, până aproape să fiarbă, apoi reduci temperatura şi acoperi, pentru 15-20 de minute, până ce pastele devin moi. Condimentezi cu sare, piper şi boia. Dai deoparte şi amesteci cu parmezan.

Serveşti cu pătrunjel.

Sursa http://www.number-2-pencil.com

Mai multe