Peşte pane cu legume
La prânz sau la cină, îţi poţi răsfăţa familia cu această bunătate.
Ingrediente (2 porţii)
Pentru peşte 2 felii de peşte file 2 ouă 4-5 linguri de făină ulei sare susan 1 felie de lămâie
1 morcov
1 lingură de mazăre la borcan
1 cartof
sare
ulei
Mod de preparare
Pentru peşte, speli fileurile şi le pui pe un şervet la uscat. Într-un castronel, baţi ouăle cu 2 linguri de făină, sarea şi susanul. Treci fileurile de peşte prin făină, apoi prin compoziţia de ouă şi le pui într-o tigaie încinsă cu ulei. Le prăjeşti până devin aurii.
Pentru garnitură, speli cartoful şi morcovul şi le pui la fiert. După ce sunt gata, le laşi la răcit şi apoi le tai cubuleţe. Adaugi în compoziţie mazărea, stropeşti cu ulei, presari cu sare şi amesteci ingredientele. Serveşti garnitura cu fileurile de peşte pane stropite cu lămâie.